Vilkår og privatlivspolitik

A. Enggaard (AE) er forpligtet til at beskytte personoplysninger i forbindelse med nærværende hjemmeside. Vi arbejder løbende med at sikre overholdelse af databeskyttelseslovgivningen, herunder databeskyttelsesforordningen.

AE er dataansvarlig og er forpligtet til at sikre, at personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Denne databeskyttelsespolitik indeholder oplysninger om AE's behandling af personoplysninger.

Hjemmesiden kan anvendes uden, at AE indsamler personoplysninger om brugeren. AE kan til enhver tid ændre databeskyttelsespolitikken, hvilket vil blive annonceret her på hjemmesiden.

Rettigheder:
Som registreret har man visse rettigheder, som forpligter AE som dataansvarlig. Den registrerede kan kontakte AE og få indsigt i, hvilke personoplysninger AE behandler om den registrerede, ligesom den registrerede kan få berigtiget eventuelle forkerte eller mangelfulde personoplysninger om den registrerede.

Den registrerede kan endvidere kontakte AE, hvis den registrerede ønsker at personoplysninger vedrørende den registrerede bliver slettet, at AE begrænser behandlingen af personoplysningerne eller den registrerede har indsigelser mod AE behandling af personoplysningerne.

Når AE behandler personoplysninger baseret på samtykke, kan samtykket til enhver tid trækkes tilbage. For at tilbagekalde samtykke til behandling af personoplysninger, kontaktes AE.