Om Sydhavnskvarteret

Bliv en del af Sydhavnskvarteret

 

Akson er beliggende på Sydhavnen i Aarhus, hvor det spændende business tower er en del af det nye Sydhavnskvarter, der bliver Aarhus’ nye dynamiske og urbane samlingspunkt. En pulserende bydel med mangfoldighed og nerve præget af kunst, kulturproduktion, bevægelse og ikke mindst social mangfoldighed.

Sydhavnskvarteret er et større fællesskab opdelt i mindre fællesskaber og samlingspunkter for mennesker inden for samme område med fælles passion. Kvarteret vil leve – også uden for kontortid. To nye hoteller, Moxy Hotel og Guldsmeden, vil tiltrække turister og erhvervsrejsende og vil sammen med caféer, restauranter og områdets kulturelle tilbud såsom gallerier og spillestedet Train få bydelen til at summe.

En central beliggenhed med nem adgang til og fra verden

 

Området ligger i direkte tilknytning til midtbyen og Frederiksbjerg, få hundrede meter fra banegården og gågaden. Mod øst grænser området op til havnebassinet og de store havnevirksomheder, mens Turbinehallen, Filmbyen, badeanstalten Spanien, Kunstbyen og Dokk1 ligger mod nord. Mod syd strækker Sydhavnskvarteret sig via Tangkrogen til Marselisborgskovene.

Sydhavnskvarteret tilbyder med andre ord nem adgang til og fra verden og ikke mindst gode parkeringsforhold i et nyt parkeringshus.

Læs mere om Sydhavnskvarteret.