Faciliteter

Læs mere om Aksons fællesfaciliteter

Akson Meet

 

Akson Meet er et mødecenter, som er fælles for lejerne, og indeholder en række både mindre og større møderum, et anretterkøkken og toiletter samt et indbydende loungeområde, hvor du og dine gæster kan nyde en forfriskning.

Mødecenteret får en professionel atmosfære, og møderummene er udstyret
med skærm på et særligt skærmmøbel, der giver et raffineret modspil til betonoverfladerne og ligeledes fungerer som afskærmning mod indsyn.

 

 

Akson fit

 

Som lejer i Akson får du adgang til en række motionstilbud via Akson Fit. Det indebærer blandt andet RUN HUB, som er Aarhus Sydhavnens klubhus med opbevarings- og badefaciliteter, hvor alle beboere i Sydhavnen er en del af et stærkt og varieret motionsfællesskab.

Aktiviteterne tilpasses, således de fleste aktiviteter tilbydes på niveauer fra begynder til øvede. Der er ikke et elitefokus, men en grundlæggende målsætning om relationsskabende fælles motion. Hygge, sved på panden og netværk.

Akson Eat

 

Akson Eat er husets kantine og et moderne spisehus, som skaber daglige madoplevelser. Akson Eat er indrettet differentieret, så den tilgodeser små grupper, store grupper og medarbejderen, der ønsker at spise alene ved en bardisk med udsigt over byen.

Kantinen får materialemæssigt en råhed, der matcher bydelen og ejendommen, som raffineres af forfinede løsninger i specialinventar. Rummet er indrettet med langborde, som blødes op ved nedslag
med runde borde, bardiske og båse.

Centralt parkeringshus

 

Sydhavnskvarteret får et kompakt og rationelt parkeringshus med 782 pladser fordelt over seks etager nær Akson.