Om Akson

Aarhus' erhvervsnerve

Akson business tower - med udsyn til mere

 

Akson betyder nerve. At overføre impulser. Sætte tanker og liv i bevægelse. Skabe handling og fremdrift. Præcis som det fra 2025 kommer til at ske i Aarhus’ nye business tower i Sydhavnen. Med attraktive lejemål fra 712 kvadratmeter til 15.653 kvadratmeter. Med topmoderne fællesfaciliteter. Og med nem adgang til resten af verden.

I Akson bliver virksomheders selvforståelse, tiltrækningskraft og succes taget til nye højder. Derop, hvor horisonter udvides. Hvor hjertet slår i takt med områdets puls, og du mærker Sydhavnens urbane mangfoldighed og kreative nerve helt ind i sjælen. Derop, hvor luften sitrer af international business, kunst, kultur, musik og design. Hvor der er højt til himlen og plads til både de nålestribede, de kulørte og de skæve. Derop, hvor hvert eneste vindue er et levende lærred. Et kalejdoskopisk panorama over byen og bugten. Derop, hvor nye rammer giver rum til vækst. Og udsyn til mere.

Stærkt erhvervsfællesskab

 

Når byggeriet står færdigt i 2025, vil det være andet og mere end et 26 etager højt kontorbyggeri. Det vil være et hus med en høj overligger på både kvalitet og bæredygtighed. Og det vil være et stærkt erhvervsfællesskab med en helt unik nerve – lige midt i et kreativt område, der emmer af kunst, kultur og mangfoldighed. Det nye business tower vil derfor få en særlig betydning for Aarhus og det østjyske erhvervsliv.